9. Wait routine

Vi skal bevare vores mentale energi til alle 18 huller, for det virker ikke, hvis vi bruger al vores mentale energi på de første ni huller. Det vil bare efterlade os med lav mental energi til de sidste ni huller, og det vil højst sandsynligt give os manglende fokus og en dårlig runde. Vores sind er ikke i stand til at fokusere 100 % på en hel runde. Derfor er vi nødt til at give det en pause mellem vores golfslag. Det er grunden til, at vi har vente-rutinen og mellem-slag-rutinen.

Brug venterutinen, når du venter på dine medspillere.

 • Lav din egen foranalyse, vælg dit våben, og vær klar til at slå til bolden.
 • Nu skal du lave venterutinen.
 • Lav øvelse 8, mindfulness.
 • Lav den hurtige kropsscanning. Lav øvelse 5.
 • Visualiser din bold på vej mod målet.
  • Forestil dig, at du ser den hele vejen med masser af detaljer om hver bevægelse og for hver lille del af afstanden.
  • Forestil dig de lyde, der vil opstå på vejen til målet, og især når bolden rammer målet.
  • Forestil dig dine følelser og fornemmelser, når bolden nærmer sig og rammer målet.
 • Du har lige forestillet dig, at bolden rammer målet. Brug det til at gå ind i din GDS. Øvelse 1.
 • Spørg dig selv, om du har det godt med det golfslag, du har foran dig. Om du er i den rette mentale tilstand. Vælg den rigtige mentale tilstand, gå ind i den, og sørg for, at du kommer derhen og bliver der. Det kan du gøre ved at gå ind i den gentagne gange.