23. Power posture og hvordan du bruger det

Tiger woods power posture er nok den mest kendte power posture i verden. Tiger ved, hvordan man fejrer et godt slag. Han vil lave en meget stærk fist pump og meget mere. Han kan endda hoppe med begge arme over hovedet i V-form. Tiger vil også gå ned ad fairwayen med hovedet højt, hagen oppe, rank ryg og kraftfuld gang. Dette er alt sammen vigtigt i golf, og det er vigtigt for ham, fordi det får ham til at tro, at han vil vinde, hvilket i sig selv gør det meget mere sandsynligt, at han vinder.

Power-posture når du går vil betyde, at du er i en positiv mental tilstand. Du kan endda lave et skift fra en dårlig mental tilstand til en god mental tilstand ved at lave et skift fra negativ kropsholdning med bøjet ryg til positiv holdning som Tiger Woods. Prøv det og se, hvad der sker.

Power posture og fist pump, som Tiger gør det efter store successlag, hjælper ham med at pumpe sit GDS. Gør dette for at træne dit GDS og sørg for, at dit GDS bliver stærkere og stærkere. Det vil gøre dig i stand til at bruge det under stress.