2. Det handler om intens fokus

Du kan fokusere på to måder. En måde er at fokusere på et bestemt punkt. Find et punkt foran dig og se intensivt på det. Du vil bemærke, at alt undtagen punktet bliver sløret. Dette er ligesom med et kamera. Når du fokuserer på et bestemt punkt med dit kamera, vil alt undtagen punktet blive sløret. Dette er nyttigt i golf. Du vil ikke belastes af andre golfspilleres forsøg på at distrahere dig. Desuden vil du ikke blive forvirret af alle slags forhindringer på golfbanen. Forestil dig simpelthen din bolds flugt og rul. Det vil sikre, at du ikke fokuserer på sand, søer og andre ting, der kan forårsage angst. Dette er et af ​​trickene for at undgå angst.

Område-fokus er den anden måde at fokusere på. Igen ser du på et punkt, men denne gang fokuserer du ikke på punktet, men på området udenfor punktet og bemærker både det, du ser, hører, lugter og føler. Det er en nu helt anden række data, du indsamler.