20. Pump din gode mentale tilstand, GDS op fra 10% to 200%

Kapitel 6.2 og øvelse 1 handlede om General Desired State, GDS. Gå ind i den gode mentale tilstand GDS, og du vil finde dig selv i en god mental tilstand, der sikrer, at du yder dit bedste. Ligeledes taler kapitel 16.1 om den afstand, du tilbagelægger, når du går fra dårlig mental tilstand til god mental tilstand eller endda til GDS. Jo mindre mental distance du tilbagelægger, jo lettere er det at tilbagelægge den. Dette kapitel handler om GDS-pumpeteknikken. Når du går ind i GDS, kan du mærke, at der er forskellige niveauer af GDS. Det afhænger af mange ting. En ting, det ikke bør afhænge af, er din teknik. Træn den og sørg for at have mindst fem forskellige gode og stærke GDS-ankre som beskrevet i kapitel 6.2. Affyr GDS-ankre og sørg for, at du er i et godt stærkt GDS. Det er nemt og det tager et splitsekund. Når du har gjort dette i mange forskellige situationer, vil du finde ud af, at GDS føles anderledes. Du vil også finde ud af, at GDS har forskellige styrkeniveauer, selv når du gjorde alt rigtigt. Dette kan skyldes flere ting. En grund er den situation, du er i, og i denne bog koncentrerer vi os om din golfsituation. Lad os nu sige, at der er 10 forskellige styrkeniveauer af GDS. Du skal finde det GDS-styrkeniveau, der passer bedst til din golfsituation. Til det formål skal du være i stand til at pumpe dit GDS-styrkeniveau op. Du skal også have evnen til at gå ind i GDS ved lave styrkeniveauer. For at køle ned, gå til GRS-tilstand eller til vejrtrækningsteknikkerne beskrevet ovenfor.

Øvelse 11 – GDS styrke pump

 1. Gå i GDS.
 2. Sørg for at affyre dine GDS-ankre 100% korrekt.
 3. Gør det igen.
 4. Gør det igen med mere styrke.
 5. En gang mere.
 6. Føl du pumper din GDS.
 7. Vær sikker på du når dit absolutte toppunkt af din GDS.
 8. Bemærk hvor høj din GDS er nu. 
 9. Gå til GDS styrke niveau 1.
 10. Gå til GDS styrke niveau 5. 
 11. Gå til GDS styrke niveau 10. 

Nu ved du, hvordan du pumper din gode mentale tilstand op, og du ved, hvordan du kan køle den ned igen.