1. Introduktion

Denne bog er dedikeret til golfspillere, der ønsker at have mere sjov og bedre resultater, når de spiller. Det viser sig, at have det sjovt og få bedre resultater går hånd i hånd. Her er opskriften til dig. Bemærk, at det ikke er den eneste måde, men det er bestemt en vej til at komme dertil.

Du vil ikke finde noget som helst om mekaniske golfteknikker, men du vil finde masser af inspiration til dit mentale spil.

Den mest markante grund til at skrive denne bog er, at jeg har studeret Neuro Linguistic Programming siden 2007, og det er overraskende, hvor godt det fungerer i mit job som projektleder og problemløser. Derudover har en række bøger som “Inner Gamer of Golf” og “Zen Golf” hjulpet mig på vejen til denne bog. Uden at nævne de medgolfere, jeg mødte på golfbanen. At se, hvor godt nogle mennesker håndterer konkurrencepres, og hvordan andre gang på gang lader deres mentale strategier og attitude ødelægge deres eget spil.

At skrive en bog som denne er en rejse, og det kræver forskning, hvilket betyder, at jeg fik tonsvis af input og feedback i processen. Dette er en anden grund til at skrive bogen, fordi den vil føre mig til det næste skridt og gøre min indlæringskurve stejlere.

Når det kommer til brugen af mentale strategier under konkurrencepres, er golf sandsynligvis den sport, hvor din mentale strategi og din mentale tilstand har den største indvirkning på dine resultater. Dette er en nøglegrund for mig til at skrive bogen, fordi mestring af mentale strategier i golf vil give dig de bedst mulige mentale strategier inden for områder som uddannelse, udvikling, forretning og livet. Jeg vil være taknemmelig, når denne bog og programmet spiller en rolle i dit liv og er en faktor i at nå dine mål.

lad mig venligst høre dine tanker og dit feedback, og lad os vokse sammen.

1.1 Neuro Linguistic Programming, NLP

NLP er en psykologisk metode, hvor succesrige menneskers strategier og færdigheder analyseres. Resultaterne bruges til at undervise og lære andre mennesker, hvordan de opnår de samme færdigheder.

NLP har vist sig at være meget effektiv og vellykket og blev udbredt, efter at det startede tilbage i begyndelsen af 1970’erne.

NLP-strategier involverer mange forskellige mønstre eller adfærd. Du kan anvende en NLP-strategi ved at kopiere mønstre som tanker, bevægelser, vejrtrækning og sprog.

1.2 Historien om Neuro Linguistic Programming, NLP

John Grinder og Richard Bandler grundlagde NLP på University of California, Santa Cruz tilbage i begyndelsen af 1970’erne.