21. Mental opvarmning før du spiller golf

Fysisk opvarmning før sport er en standard. Ikke alle gør det, men alle ved, at det er vigtigt for gode resultater. Krop og muskler, bliv mere smidig, varm og klar til udfordringen. Teknikkerne bliver mere nærværende. Følelsen af ​​greens, hastigheden, den specifikke bane og den specifikke tilstand af greens, du spiller, vil få dig til at spille godt. Spørgsmålet er: hvad med den mentale opvarmning. Hvad er dine tanker om det, og hvad er dine erfaringer? Måske har du aldrig tænkt på mental opvarmning. Du kender måske forskellen mellem at være mentalt klar ved første tee og kun at være der fysisk, men med dine tanker et andet sted. Resultatet kan være ødelæggende. I mange år var det svært for mig at spille lige efter arbejde. Torsdag eftermiddag, da jeg fangede den sene eftermiddags golfdag for mænd i min golfklub, måtte jeg køre fra kontoret, kun halvt færdig med svære diskussioner på arbejdet. Kørsel til golfbanen med intensive telefonsamtaler og så lige videre til første tee med et par slag på driving range. Denne form for mental opvarmning til golf var den direkte vej til dårlige resultater. Vejen til ængstelig tænkning på golf før start af runden kan også være vejen til dårlige resultater. Sørg for, at din mentale opvarmning er på plads, før du starter din golf. Du skal blot gå ind i dit GDS og derefter ind i dit GRS. Dette er en hurtig mental opvarmning. En langsommere, men mere omfattende opvarmning er at gå ind i alle ti mentale tilstande og på den måde sikre sig, at alle teknikker er top of mind. Den bedste måde er at gennemgå alle dine rutiner såsom Pre-Shot-rutinen, Post-Shot-rutinen, Between-Shots-rutinen og Vent-rutinen. Det gør du nemt ved at gå et par fem hul i fatasien, det skal gøres inklusive alle rutiner. Du forestiller dig, at du spiller et par fem hul, der vil tvinge dig til at udføre alle fire rutiner. Det samme gælder for putning. Lav alle fire rutiner, når du laver din opvarmning, inden du starter runden. Den mentale opvarmning kan starte, inden du kommer til golfbanen. Tag et kig på øvelse 10 og 11.