26. Fartkontrol

Tag et kig på Phil Mickelson, når han går ud på teestedet og laver sin rutine før slaget. Du kan se det her:

Læg mærke til, hvor langsomt han bevæger sig. Det er utroligt, hvor langsomt han bevæger sig, og det er der en god grund til. Langsomme bevægelser fortæller kroppen, at der ikke er noget at være bange for, og det giver ham tid til at udføre sin pre shot-rutine 100% korrekt. Lou Guzzi, som taler i videoklippet, fortæller os, hvordan man kan se, at Phil Mickelson laver sin visualisering og sin vejrtrækning lige før sit slag.

På videoklippet laver Phil Michelson den samme pre shot-rutine, når han putter. Det er fantastisk at se, hvordan han bevidst falder til ro ved at bevæge sig langsomt og trække vejret dybt. Phil Mickelsons teknikker til pre shot-rutinen er meget tæt på pre shot-rutinen i denne bog kaldet B.I.G, som står for Breathing, Imaging and Good mental State.