3. Se op

Beklager forvirringen. Jeg ved det. Nogle golfpro’er og nogle steder på nettet fortæller de, at man skal holde hovedet nede. Men dette handler ikke om golfteknikker. Dette er mentale strategier. At holde hovedet oppe er vigtigt. Hagen op, brystet frem, ret ryggen, skuldrene tilbage og gå som en vinder. Har du nogensinde lagt mærke til Tiger Woods? Han kigger altid op med en rank, kraftfuld holdning. Han ser 100% ud som en vinder, når han går ned ad fairwayen. Se ud som en vinder, og du vil føle dig som en vinder. Se ud som en taber, og du vil føle dig som taber.

Jeg kalder det et holdningsskift. Læg mærke til dig selv, når du er i dårligt humør. Bemærk, hvor dine øjne er rettet, hvordan din brystkasse er positioneret, hvordan din rygrad er bøjet i stedet for rank. Nu ændrer du det og indtager en vinderholdning som Tiger Woods. Kig op, ret din holdning op, hold hagen oppe, smil og ånd som forklaret i kapitlet om vejrtrækningsteknikker. Gør det til en vane ved at træne skiftet, og du vil kunne gøre det, mens du spiller golf. Det vil hjælpe dig, ligesom det har hjulpet mange andre. Se mere i kapitlet “Power posture og hvordan man bruger den”.